El cardenal Lluís F. Ladaria rebrà aquest divendres el Premi Popular d'Honor


05 de desembre de 2018. 09:45h.

Al Col·legi de Monti-sion de Palma.COPE Mallorca lliura aquest divendres, 7 de desembre, el Premi Popular d'Honor a l'Emm. i Rvdm. Sr. Lluís Francesc Ladaria. Amb aquest guardó es reconeix la seva trajectòria de fidelitat i servei a l'Església, a Mallorca i fora d'ella. L'acte començarà a les 19 hores a l'església del col·legi Monti-sion de Palma. Assistirà una bona representació de la societat balear, encapçalada pel president del Consell de Mallorca i el bisbe de Mallorca.

Aquest Premi suposa un signe de gratitud de la societat mallorquina a Monsenyor Ladaria, qui al venir cada any de vacances a Mallorca és proper i es manifesta com un ciutadà més.

L'1 de juliol de 2017, el Papa Francesc va nomenar Lluís Francesc Ladària Ferrer prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe. Fundada el 1542 és la més antiga de les congregacions de la Cúria Romana. És l'òrgan encarregat de promoure la fe i vetllar per les qüestions que afecten la fe i la moral. El passat 26 de juny el papa Francesc el va crear cardenal, essent el primer mallorquí amb aquest rang des de la mort del cardenal Antoni Despuig l'any 1813.

Els Premis Populars varen ser instituïts l'any 1980 per reconèixer públicament la tasca i trajectòria de persones, entitats i empreses que amb el seu treball contribueixen a millorar la nostra societat. El març de 2015 es va concedir el Premi Popular d'Honor a S. M. la Reina Sofia com a reconeixement a tota una trajectòria d'afecte i fidelitat a l'illa.


0 COMENTARIS