El Col·legi Arcàngel Sant Rafel, guanyador de l'Olimpíada de Religió


15 de març de 2019. 18:27h.

ReliCat Games Mallorca és un concurs inspirat en les olimpíades acadèmiques d'altres assignatures.19 col·legis (6 col·legis públics i 13 col·legis privats i concertats) han participat avui en la segona edició dels ReliCat Games (Olimpíada de Religió). Els alumnes, juntament amb els seus mestres, s'han anat preparant durant mesos per a l'ocasió.

Després d'un divertit matí de posar a prova els seus coneixements, el Col·legi Arcàngel Sant Rafel ha vençut els contrincants, seguit pel Col·legi Sagrat Cor i el Col·legi Sant Francesc.

ReliCat Games Mallorca és un concurs inspirat en les olimpíades acadèmiques d'altres assignatures. De fet, té una estructura i un funcionament semblant. Als ReliCat Games ja hi han participat més de 5.000 alumnes de més de 160 centres a les diferents diòcesis on es realitza (a part de Mallorca, Madrid, Navarra, Màlaga, Astúries, Valladolid i Salamanca).

Aquest curs 2018-2019 és la segona vegada que tindrà lloc ReliCat Games a Mallorca, sota l'organització i la coordinació de la Delegació Diocesana d'Ensenyament del Bisbat de Mallorca. Des de fa mesos, una comissió específica de voluntaris de la Delegació treballa amb l'objectiu que aquest projecte pugui ser una realitat.

Un dels objectius d'aquesta iniciativa és, a més de poder treballar d'una manera més amena els continguts de l'assignatura, fomentar entre l'alumnat l'interès per la matèria i posar en valor l'assignatura entre la comunitat educativa i la societat en general.


0 COMENTARIS