Josep Otón dirigí la ponència de la trobada de catequistes a Sencelles


03 de març de 2020. 10:09h.

Centenars de catequistes participaren en aquesta trobada anual, el passat dissabte 29 de febrer.Sencelles acollí, el passat 29 de febrer, una trobada de catequistes d'arreu de Mallorca. Es tracta d'una cita, com ja s'ha fet altres anys a diferents indrets de l'illa, cordial i fraterna de tots els catequistes, per compartir la celebració de l'eucaristia i una pamboliada que oferí el Secretariat per a la Iniciació Cristiana i el Catecumenat.

Els catequistes arribaren a Sencelles, on els esperava la benvinguda i pregària inicial al Convent de les Germanes de la Caritat, casa natal de la beata Francinaina Cirer, patrona dels catequistes de Mallorca. Just després començà la conferència "La catequesi: el ressò de la interioritat", a càrrec de Josep Otón Catalán, doctor en història, catedràtic d'ensenyament secundari i professor de l'ISCREB. Ha publicat diverses obres sobre l'experiència música, interioritat i pensament contemporani, així com una novel·la sobre la recerca interior titulada Laberintia.

La culminació de la jornada va ser l'Eucaristia, presidida pel bisbe Sebastià Taltavull a la Parròquia de Sant Pere. Finalment, una pamboliada i fi de festa al Pavelló Municipal d'Esports.


0 COMENTARIS