Trobada entre el bisbe de Mallorca i la regidora de Justícia Social de l'Ajuntament de Palma


30 de juny de 2020. 08:05h.

A la trobada s'ha aprofundit positivament en el paper d'ambdues institucions en la creació d'un espai comú de diàleg i entesa constructiva.El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i la regidora de Justícia Social de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, es reuniren ahir horabaixa per acostar postures en el context de la situació creada entorn dels actes vandàlics contra la figura del franciscà Juníper Serra, després del comunicat de repulsa emès el passat 22 de juny.

En dues, llargues i fructíferes trobades, s'ha aprofundit positivament en el paper d'ambdues institucions en la creació d'un espai comú de diàleg i entesa constructiva, des d'opcions aparentment diverses però que conflueixen en el mateix objectiu: el servei a la ciutadania, especialment en aquests temps difícils que estam vivint.

En aquest sentit, ambdós animen els ciutadans a rebaixar —i arribar a eliminar— el nivell de crispació i violència: "En lloc de destruir imatges, dediquem-nos a reconstruir persones", ha afirmat Mons. Taltavull. Per part seva, Sonia Vivas afirma que "hem de construir a partir d'un punt de trobada i sempre amb diàleg".

No és la primera vegada que els representants de les institucions es reuneixen. Durant l'estat d'alarma, ja s'establiren punts de cooperació entre la Regidoria i la Diòcesi en matèria de violència de gènere. Així, Vivas ha destacat "la sensibilitat mostrada pel bisbe cap a les necessitats de les dones maltractades i els seus fills".


0 COMENTARIS