Instituïts 14 nous ministres extraordinaris de la Comunió a la Vall de Sóller


15 de octubre de 2020. 00:00h.

Es va dur a terme el dissabte 10 d'octubre a la parròquia de Sant Bartomeu de Sóller.La Unitat de Pastoral de les comunitats cristianes de Biniaraix, Fornalutx, l'Horta, Port de Sóller i Sóller va celebrar dissabte, 10 d'octubre de 2020, a les 19h a la Parròquia de Sant Bartomeu de Sóller la institució de 14 nous ministres extraordinaris de la comunió.

Seran els responsables de dur la Sagrada Comunió a les persones majors, malaltes i sense mobilitat, que no poden assistir a les celebracions comunitàries dels cristians.

El nomenament dels ministres extraordinaris de la Sagrada Comunió fou signat pel Bisbe. Alguns dels ministres tengueren una sessió formativa a càrrec del delegat de Litúrgia i Ministeris Laïcals, Mn. Pere Oliver. Els nomenaments de Ministres Extraordinaris de la Sagrada Comunió són per cinc anys.

També s'ha posat en marxa la Devoció dels nou primers divendres de mes al Sagrat Cor. Consisteix en anar a missa i combregar els primers nou divendres de mes. Del mes d'octubre a juny.

Està previst que aquests nou primers divendres de mes els capellans visitin les persones majors que no puguin acudir a l'església, per poder rebre els sagraments de la Reconciliació i de l'Eucaristia.


0 COMENTARIS