Queden suspeses les misses del Dia de Tots Sants i del Dia dels Feels Difunts al cementeri de Son Valentí de Palma per evitar aglomeracions


16 de octubre de 2020. 00:00h.

Aquesta decisió s'ha pres seguint les indicacions de l'ajuntament de Palma, que ha prohibit tots els actes entorn d'aquestes festivitats i ha demanat no anar al cementeri durant aquests dies.Els capellans del cementeri de Son Valentí de Palma comuniquen que se suspenen les misses del Dia de Tots Sants i del Dia dels Feels Difunts en aquest cementeri per evitar aglomeracions de gent. Han pres aquesta decisió de forma consensuada amb l'ajuntament de Palma, la gerència de l'Empresa Funerària Municipal (EFM) i seguint les seves indicacions, ja que el consistori palmesà ha prohibit celebrar els actes habituals entorn d'aquestes festivitats.

Aquestes mesures extraordinàries s'han adoptat per donar resposta al moment de pandèmia que vivim per la Covid-19. Davant de la situació agreujada de la pandèmia s'han de prendre mesures importants per evitar contagis. D'aquesta manera, es vol intentar que no es produeixin les concentracions de gent que s'acumula al cementeri de Palma, principalment en motiu de la solemnitat de Tots Sants.

L'Església de Mallorca, des del dolor i la pregària, convida a tots els fidels a celebrar Tots Sants a les seves parròquies, on es compta amb les mesures necessàries de distanciament i higiene, amb l'esperança que l'any vinent es recobri la normalitat.


0 COMENTARIS