Inauguració de l'Any de Sant Josep i de l'Any «Familia, Amoris laetitiae»


08 de març de 2021. 11:40h.

Celebració de l'Eucaristia a la Catedral de Mallorca el 19 març 2021 a les 19hSom molts els qui encara recordam amb emoció i agraïment la darrera vegada que vam tenir l'oportunitat d'aplegar-nos com a família de catequistes de la nostra Església de Mallorca. Va ser amb motiu de la Trobada dels Catequistes que celebrarem just fa un any a Sencelles, vila natal de la nostra patrona, la Beata Francinaina Cirer. Ben poc ens podíem imaginar llavors que, quinze dies més tard, el món s'aturaria completament deixant les nostres vides en suspens.

Malauradament, la situació sanitària que vivim encara no ens permet reprendre les trobades massives de la manera com voldríem. Però, tot i això, la comunitat cristiana encara es pot seguir trobant cada diumenge per celebrar l'Eucaristia i donar gràcies al Senyor per tots els béns que ens regala, fins i tot enmig d'un temps de gran desolació com el que vivim.

Per això, el divendres dia 19 de març, solemnitat de Sant Josep, la nostra diòcesi vol oferir a tots els fidels, i molt especialment als catequistes d'infants, adolescents i adults, d'itineraris prematrimonials i prebaptismals, la possibilitat de trobar-se novament entorn de l'Eucaristia amb motiu de la inauguració de l'Any de sant Josep i de la Família. Un any jubilar, convocat pel Papa Francesc amb la intenció d'ajudar-nos a aprofundir en la figura del pare legal de Jesús i a posar en valor la família com a "església domèstica".

La Celebració tindrà lloc a la Seu, l'esmentat dia de Sant Josep, 19 de març, a les 19 h. Ben segur que tots ja heu rebut la carta que el nostre bisbe, Mons. Sebastià Taltavull, ens ha adreçat convidant-nos a participar-hi.

Aprofitem, doncs, aquesta oportunitat per acostar-nos a la Catedral i celebrar plegats l'inici de l'Any de sant Josep i de la Família. I preguem a sant Josep que ens ajudi a descobrir que, malgrat les mancances i limitacions que ens imposen les circumstàncies o la nostra pròpia condició, tots som valuosos als ulls de Déu i imprescindibles per a la història de la salvació.


0 COMENTARIS