L'església de la Mercè posa en marxa la campanya solidària "Comparteix la Creu"


09 de març de 2021. 13:30h.

S'hi han proposat diferents formes de col·laboració a favor del Guarda-roba de la Mercè"Comparteix la Creu" és el nom que rep la Campanya solidària de Quaresma 2021, organitzada per l'Església de la Mercè. A causa de la trista situació socioeconòmica que vivim arran de la pandèmia, s'han proposat diferents formes d'ajudar el Guarda-roba de la Mercè i l'obra social que desenvolupen els pares Mercedaris. D'igual manera, s'ha pretès que pugui servir de reflexió quaresmal.

El nom de la campanya és molt il·lustratiu, ja que resulta una invitació a fer pròpia la creu de les persones que sofreixen. D'una banda, el qui ho desitgi pot fer arribar al temple la seva donació "en espècie" (aliments duradors, roba i altres productes) o un donatiu econòmic. De l'altra, s'ha preparat per a la venda una sèrie de creus de fusta, amb un cost/donatiu de 2€, que es dedica íntegrament al Guarda-roba. Poden adquirir-se a la sagristia de l'església en horari habitual.

Cada creu va acompanyada d'un senzill text explicatiu, en què se'ns recorda que la creu té dos eixes. Igual que a la vida de tot cristià, el vertical ens uneix amb el cel, és a dir, amb Déu; i un altre d'horitzontal, ens convida a abraçar els germans, especialment els que més pateixen.

Més informació en el Facebook del Guarda-roba de la Mercè i en el telèfon 661 295 439.


0 COMENTARIS