Celebració del Dia del Seminari


23 de març de 2021. 11:30h.

A la celebració de l'Eucaristia va convidar a animar els joves que ja han fet aquest primer pas cap al sacerdoci.Diumenge, dia 21 de març, es va celebrar a la Seu el Dia del Seminari. El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull Anglada, va presidir l'Eucaristia en què van participar els quinze components de la comunitat del Seminari Major i els cinc del Seminari menor en família.

En la seva homilia monsenyor Taltavull va parlar sobre la crisi vocacional, i després prosseguí: "Quan pregam per les vocacions i ens preocupa molt el futur del ministeri sacerdotal a la nostra diòcesi, i a les altres illes de Menorca i Eivissa, hem de veure i animar els joves que ja han fet aquest primer pas cap al sacerdoci, perquè en el fons han volgut dir dins d'ells que volen veure Jesús, que volen conèixer Jesús, volem seguir Jesús. I fer tot el possible perquè la crida que sempre fa Ell, quan toca la porta del cor d'un jove, hi trobi una resposta generosa. Per tant, hem d'assegurar parlar-ne, hem d'assegurar interpel·lar, hem d'assegurar proposar conèixer Jesús, com tantes vegades ha succeït".

Abans de finalitzar l'Eucaristia, Mons. Taltavull es va dirigir als presents: "Volia acabar agraint-vos als que heu pregat pel Seminari en nom del rector i de l'equip de formadors. Una molt bona notícia és que molt prest hi haurà l'ordenació d'un d'ells i així supòs que anirem progressant. Fa molta falta que joves valents diguin a Jesús: no volem veure't només, sinó que volem venir amb tu. Volem ser la teva expressió enmig del poble".


0 COMENTARIS