Divendres de Dolors 2021


27 de març de 2021. 12:00h.

El passat dia 26 de març, divendres de la setmana V de Quaresma, se celebrà l'eucaristia de la commemoració dels Dolors de la Mare de Déu.Així, la Catedral de Mallorca acollí la diada de les Confraries de Setmana Santa amb una eucaristia presidida pel Bisbe de Mallorca, que substituí l'habitual processó dels estendards i el pregó de Setmana Santa. Els estendards de les diferents confraries decoraren tota la Seu.

En l'homilia Mons. Sebastià Taltavull es dirigí als presents recordant la lectura de l'evangeli: "Avui m'agradaria que escoltéssiu des del cor, que és on es realitza tot allò que inventam, tot el que iniciam, tot el que decidim en la nostra vida, la paraula de Jesús que avui ens diu a cadascun de nosaltres: «vet aquí ta mare». És la relació que ens proposa en començar aquesta Setmana Santa".

Després de recordar els set dolors de Maria, prosseguí: "L'Església ha de ser mare, hem de ser mare els uns dels altres. Una mare que viu i expressa la seva forma de ser amb actituds d'humilitat, de bondat, de perdó i tendresa. Tenim les possibilitats immenses que això sigui un fet, i això és una referència per a tots els cristians, però especialment per a tots els que s'han inscrit en una associació, en una confraria, per crear llaços i vincles de fraternitat".

Aquesta celebració també pogué seguir-se en directe a través de YouTube, Facebook i el lloc web de la Catedral.


0 COMENTARIS