Jornada de Pregària per les Vocacions i Vocacions Natives


12 de abril de 2021. 12:00h.

Enguany la jornada té com a lema «Per a qui som jo?»El proper 25 d'abril, Diumenge del Bon Pastor, se celebra en tot el món la Jornada de Pregària per les Vocacions i Vocacions Natives. El lema «¿Per a qui som jo?», una vegada més, és pres de l'Exhortació Apostòlica sobre els joves del Papa Francesc (Christus Vivit, 286).

A Espanya aquesta jornada és promoguda i organitzada per la Subcomissió de Seminaris de la Conferència Episcopal Española (CEE), la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER), la Conferència Espanyola d'Instituts Seculars (CEDIS) i les Obres Missionals Pontifícies (OMP).

Totes quatre institucions han treballat fort per dur endavant aquestes Jornades, on volen fer visible la crida vocacional i sensibilitzar la societat sobre la importància de col·laborar amb l'oració i l'aportació econòmica amb totes les vocacions del món.

Per això han preparat diferents materials per a la catequesi per a infants, joves i adults, per a la Setmana de Pregària vocacional i per a la Vetla de Pregària.

Pròximament hi haurà altres materials com una web per a la Jornada (www.paraquiensoy.com), una cançó realitzada pel grup Hakuna i un vídeo amb testimonis a Youtube.

L'agenda proposada pels organitzadors és la següent:

10 d'abril, 20:00 h: Presentació de la cançó

20 d'abril, 10:30 h: Roda de premsa (Zoom)

24 d'abril, 20:00 h: Vetla de Pregària

25 d'abril 10:30: Missa de La2 de RTVE


0 COMENTARIS