Inauguració de la seu de Sojorn, espai d'acollida i acompanyament per als més necessitats


28 de abril de 2021. 10:00h.

Monsenyor Sebastià Taltavull presidí l'acte a la parròquia de la Mare de Déu de MontserratEl passat dimarts dia 27 el bisbe de Mallorca, monsenyor Sebastià Taltavull, presidí l'acte d'inauguració i benedicció de la seu de Sojorn, un espai a la parròquia de la Mare de Déu de Montserrat, que serà punt d'acollida i acompanyament per als més necessitats a Palma. A l'acte també hi acudí la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, entre d'altres convidats.

Després de la benedicció, el Sr. Bisbe presidí la missa de la titular, la Mare de Déu de Montserrat, i a l'homilia digué: "Aquesta taula que tenim sempre per a celebrar l'Eucaristia, s'ha d'allargar i arribar a molts de llocs i a moltes cases. L'Eucaristia té aquest sentit, hi ha d'haver menjar per a tothom, acollida a tothom, presència per a tothom, si no, no tindria sentit allò que feim abans de combregar, que és partir el pa. Partim per poder repartir, si no donam del que és nostre, no rebrà ningú res".

El rector, Mn. Jaume Alemany, ha estat treballant molt de temps en aquest projecte que té com a objectiu acollir les persones més necessitades a la seva parròquia, on s'han construït prop de deu habitacions amb una capacitat per a prop de trenta persones.

La majoria de les persones que s'acosten a aquest lloc no poden pagar el lloguer d'un habitatge o viuen al carrer. Enfront d'aquestes dificultats personals, el rector decidí posar en marxa aquest projecte que es finança a través d'un micromecenatge, que ha servit per a adaptar diferents estades de la parròquia que no s'utilitzaven i han estat adequades per a acollir aquestes persones.


0 COMENTARIS