Reunió del Consell de missions amb la presència del bisbe de Mallorca


30 de abril de 2021. 10:00h.

Es presentà la Memòria del 2020 i el Bisbe va enviar un afectuós missatge als missioners mallorquinsEl Consell de missions es va reunir amb la presència del bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, dies abans de la jornada de Mallorca Missionera per presentar la Memòria del 2020 i pregar als peus de la Mare de Déu pels nostres missioners mallorquins.

A la reunió es van debatre diferents projectes a llarg termini i el treball del voluntariat. En finalitzar, tots junts celebraren una missa presidida pel Sr. Bisbe.

Mons. Taltavull va enviar un afectuós missatge als missioners mallorquins: "Voldria dirigir-me directament a vosaltres, germans i germanes; missioners i missioneres de Mallorca en aquests diversos països en els quals sou presents, donant testimoniatge de la vostra fe, treballant esforçadament per a bé dels més necessitats. Vull enviar-vos aquestes paraules d'afecte, de companyia, de sensibilitat a tot el que feis, de comunió profunda, perquè també us sentiu animats amb la nostra paraula i sobretot amb l'afecte i amb la solidaritat que us ve de la nostra illa de Mallorca. Que pugueu treballar sempre sentint-vos acompanyats per una Església que us estima, una Església que està al vostre costat, una Església que us acompanya. Comptau amb nosaltres, amb el nostre afecte, amb la nostra solidaritat i la nostra oració".


0 COMENTARIS