Jornada de portes obertes en la 2a edició del punt de formació Incorpora de peó d'agricultura i jardineria


08 de juny de 2021. 10:00h.

Mons. Sebastià Taltavull mostrà la seva alegria en veure com els participants compartien el que havien après durant la formació.Després de l'acord signat l'any passat entre Grec, entitat del grup Incorpora Balears, La Sapiència i Unió de Pagesos, torna una nova edició del Punt de Formació Incorpora de peó agrícola i de jardineria.

Aquesta formació compta 16 persones derivades per entitats que treballen amb col·lectius vulnerables. El punt de formació que començà el proppassat mes d'abril finalitza el 18 de juny i té una durada de 200 h.

En el marc d'aquestes competències els mateixos participants volgueren compartir una jornada de portes obertes amb professionals de referència i empresaris col·laboradors que posteriorment els acolliran a les pràctiques una volta acabat el curs. Aquesta jornada tingué lloc el 4 de juny a Binicanella (Bunyola), on es pogué comprovar el treball al llarg de la formació.

El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, mostrà la seva alegria en veure els avanços del grup de persones que començaren aquesta formació el mes de desembre de l'any passat: "Avui és un dia molt important. En aquest moment de la clausura en què s'ha inserit un grup de persones, als quals s'obre un camp immens en el món laboral, en el primer sector. He quedat impressionat de la manera que ells presentaven el que havien après. És una alegria i un gran avanç. Ells valoraven molt la feina en equip, quan partien d'un grup de persones que no es coneixien".


0 COMENTARIS