Celebració del Corpus Christi a la Parròquia de Santa Eulàlia


08 de juny de 2021. 11:00h.

L'endemà que se celebra a la Seu, se celebra la tradicional festa de Corpus Christi a la parròquia de Santa Eulàlia.El dilluns dia 7 de juny se celebrà a la parròquia de Santa Eulàlia la tradicional festa de Corpus Christi que es realitza des de l'any 1316 l'endemà que se celebra a la Seu.

El rector, Mn. Antoni Dols, presidí l'Eucaristia amb gran solemnitat, acompanyat del canonge Mn. Pere Oliver i del P. Bernat Mestre CR, col·laborador de la parròquia.

L'homilia del rector fou una lloança poètica a la custòdia gran de la parròquia i una invitació a tots els presents que, avui, l'admiració d'aquesta joia que és un suport del Crist Eucaristia ens ajudi a millorar com a cristians que som.

Mn. Bartomeu Veny a l'orgue i la coral de la parròquia acompanyaren tota la celebració enriquint de gran manera aquest acte.

Finalitzada l'Eucaristia els preveres i els acòlits, junt amb els portadors de la custòdia, realitzaren la processó amb el Santíssim per l'interior del temple. Els fidels acompanyaren el Senyor, amb gran recolliment, des del seu seient, per complir amb les normes establertes actualment. El recorregut tradicional finalitzà en el sagrari després que el rector impartís la benedicció amb el Santíssim des de l'altar major.


0 COMENTARIS