Baptismes i confirmacions de joves i d'adults a la Parròquia de Santa Catalina Thomàs


13 de juliol de 2021. 20:00h.

La celebració d'aquests sagraments va tenir lloc el passat dissabte 26 de juny.L'Esperit Sant, que segueix conduint la nostra Humanitat vers una transformació dels nostres cors, fent possible reconèixer Déu com a Pare i així tractar els altres com a germans, aquests dies s'ha manifestat de manera particular en la celebració dels sagraments de la iniciació cristiana que va tenir lloc a la Parròquia de Santa Catalina Thomàs de Palma el dissabte 26 de juny.

Un grapat de Joves i adults va rebre per mans del nostre bisbe, Mons. Sebastià Taltavull, uns el Baptisme, altres a més la Primera Comunió, i tots el do de l'Esperit de Déu en la Confirmació.

Amb aquest sagrament, no tan sols l'Església els va confirmar en la seva fe, sinó que endemés, per la imposició de les mans i la unció amb el sant crisma, els va conferir el do de l'Esperit Sant, que va significar per a ells tot un impuls a ésser anunciadors de la Bona Notícia de Jesús, que proclama que Déu és enmig nostre i que està a favor nostre. Aquesta experiència ens fa més humans, més solidaris, més germans uns dels altres.

El cor parroquial d'adults va reforçar el cant de tota l'assemblea, i al final de la celebració, després que alguns dels confirmats explicassin el seu procés de fe, el senyor Bisbe els regalà a tots la Bíblia, perquè la Paraula de Déu sigui llum i orientació en el seu camí de seguiment del Senyor.

Una mare i una filla, adultes totes dues, que havien de rebre també els tres sagraments de la iniciació cristiana, no pogueren ésser a la celebració per confinament, després d'haver estat en contacte amb persones que havien donat positiu de Covid-19.


0 COMENTARIS