Mallorca acollirà els símbols de la Jornada Mundial de la Joventut que, se celebrarà l'any 2023 a Lisboa


10 de agost de 2021. 23:00h.

Serà el propvinent 16 de setembre. La catedral romandrà oberta per a totes aquelles persones que vulguin anar-hi a fer una estona d'oració i se celebrarà una vetlla de pregària a les 19 h.L'organització de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) de Lisboa 2023 ha anunciat que els seus símbols visitaran les diòcesis espanyoles durant els mesos de setembre i octubre d'aquest 2021.

El propvinent 16 de setembre la nostra diòcesi de Mallorca acollirà la Creu Pelegrina i la icona de la Mare de Déu "Salus Populi Romani", símbols de la Jornada Mundial de la Joventut que, se celebrarà l'any 2023 a Lisboa.

Durant tota la jornada del dia 16 de setembre, la creu i la icona s'exposaran a la catedral, que romandrà oberta per a totes aquelles persones que vulguin anar-hi a fer una estona d'oració. I als 19 h tindrà lloc una vetlla de pregària pels joves i amb els joves, presidida pel Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull i que comptarà també amb la presència del Bisbe de Menorca, Mons. Francisco Conesa i de l'administrador diocesà d'Eivissa, Mn. Vicente Ribas.

0 COMENTARIS