Exposició de l'artista i frare franciscà OFM Sidival Fila


28 de agost de 2021. 11:00h.

Aquesta exposició serà presentada el pròxim dimecres, dia 1 de Setembre a les 11:00h. al Palau Episcopal.El Bisbat de Mallorca, BARÓ i Casa Museu Can Marquès han unit els seus esforços per presentar-vos aquesta proposta artística de part de Sidival Fila. Les tres entitats, aportant el millor de cada una d'elles, han entrat en un treball constructiu i dialogant, que ha fructificat en una exposició en tres seus.

Aquesta exposició serà presentada el pròxim dimecres, dia 1 de Setembre a les 11:00h. al Palau Episcopal. Intervindran el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, la sòcia fundadora de BARÓ galeria, Maria Baró Gutiérrez, la directora de la Casa Museu Can Marquès, Nieves Barber Pérez, i l'artista i frare franciscà OFM, Fra Sidival Fila.

Sidival Fila, religiós franciscà i artista, és un dels creadors més reconeguts en l'art contemporani a nivell internacional. En les seves obres construeix una nova narrativa a partir de la seva personal recerca de sentit i d'espiritualitat i dels materials que s'ha anat trobant al llarg de la vida: materials humils i de reciclatge, teixits, principalment antics i usats en celebracions litúrgiques, objectes vegetals...

En les seves mans, tot això, unit pels fils de materials nobles, com el cotó i el lli, per tota la paleta de colors disponibles i per l'ampla diversitat de textures, vertaderament constitueix una experiència de bellesa que fa enlairar l'esperit. Sidival Fila converteix el que és tangible en matèria espiritual, llum, transparència, elevació.


0 COMENTARIS