Inauguració de l'exposició de Sidival Fila


03 de setembre de 2021. 12:00h.

Romandrà oberta des del 2 de setembre fins al 3 d'octubreEl passat dijous 2 de setembre a les 18 h a l'església de Sant Antoniet (Sant Miquel, 32, Palma) es va celebrar la inauguració de l'exposició.

Vàrem assistir el Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, Maria Baró, sòcia fundadora de Galeria BARÓ, Enno Scholma, Soci de Galeria BARÓ i Nieves Barber directora de la Casa Museu Can Marquès, que varen acompanyar a l'autor brasiler.

En acabar es va fer un itinerari a la Galeria BARÓ i a la Casa Museu Can Marquès.

Sidival Fila, religiós franciscà i artista, és un dels creadors més reconeguts en l'art contemporani a nivell internacional. En les seves obres construeix una nova narrativa a partir de la seva personal recerca de sentit i d'espiritualitat i dels materials que s'ha anat trobant al llarg de la vida: materials humils i de reciclatge, teixits, principalment antics i usats en celebracions litúrgiques, objectes vegetals...

En les seves mans, tot això, unit pels fils de materials nobles, com el cotó i el lli, per tota la paleta de colors disponibles i per l'ampla diversitat de textures, vertaderament constitueix una experiència de bellesa que fa enlairar l'esperit. Sidival Fila converteix el que és tangible en matèria espiritual, llum, transparència, elevació.

Horaris:

CASA MUSEU CAN MARQUÉS
Carrer de Can Anglada, 2A
Dimarts a divendres: 11 a 14 / 16 a 19 h. Dissabte: 11 a 14 h.

GALERÍA BARÓ
Carrer de Can Sanç, 13
Dilluns a divendres: 11 a 14 / 17 a 20:30 h. Dissabte: 11 a 14 h.; horabaixes amb cita.

ESGLÉSIA SANT ANTONIET
Carrer de Sant Miquel, 32
Dilluns a dissabte: 10:30 a 19:30 h.


0 COMENTARIS

  • Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a l’adreça dpd@bisbatademallorca.com o a la nostra pàgina web        Avís legal