Acte de vestició dels nous Blauets i Blauetes


05 de setembre de 2021. 12:00h.

Dos històrics membres de la comunitat educativa, Joan Josep Comas i Pilar Ventura, van rebre un càlid homenatge pels seus 25 anys de dedicació en l'Escolania.Dissabte passat dia 4 de setembre va tenir lloc en el santuari de Lluc la vestició dels nous Blauets i Blauetes i el comiat dels alumnes que acaben els seus estudis en el santuari. Es tracta d'una de les cerimònies més entranyables i emotives de l'Escolania de Lluc.

Amb aquest acte es donava inici a la programació festiva de la Diada de Lluc, que tindrà lloc el diumenge 14 amb els actes principals.

La cerimònia va comptar amb l'assistència del bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, així com de nombrós públic, principalment familiars i amics de l'Escolania.

Els nous blauets s'han format al llarg del present curs i en aconseguir la formació adequada passen a formar part activa de la coral.

En la mateixa cerimònia s'acomiada als cantors de la coral que, per motius d'escolarització, deixen el santuari. En el seu comiat són obsequiats amb una medalla de la Mare de Déu de Lluc en la qual està gravada la data d'inici i la de finalització del seu pas per l'Escolania.

Cal recordar que en l'Escolania de Lluc es poden realitzar els estudis de Primària i secundària i els estudis oficials del conservatori de música, fins a quart de grau professional, obtenint el titul de grau elemental.

Al mateix temps, dos històrics membres de la comunitat educativa, Joan Josep Comas i Pilar Ventura, van rebre un altre càlid homenatge pels seus 25 anys de dedicació en l'Escolania.


0 COMENTARIS