Festa de Sant Mateu, patró de Bunyola


22 de setembre de 2021. 20:00h.

Nombrosos bunyolins i bunyolines varen acudir el passat dimarts, 21 de setembre a l'ofici solemne en honor al patró de Bunyola.Sant Mateu suposa festa grossa a la Parròquia de Bunyola, i un any més s'ha celebrat amb una eucaristia, presidida pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull.

Nombrosos bunyolins i bunyolines varen acudir el passat dimarts, 21 de setembre a l'ofici solemne en honor al patró de Bunyola.

Mons. Taltavull va impulsar que impregnem d'Evangeli l'àmbit humà i social en el qual vivim, utilitzant com referent la figura de Sant Mateu, tal com va escriure recentment a una carta dirigida a tota l'Església de Mallorca. Així va expressar: «L'entusiasme per Jesús és lo primer que havíem de tenir. Hauríem de vibrar per conèixer molt a Jesús. Hauríeu de ser especialistes de Sant Mateu».

Per finalitzar la seva homilia va concloure: «Som deixebles missioners, aquell que ha rebut un anunci, ho ha de comunicar. Un que vol ser apostol ha de estar constanment pendemt de lo que le diu el mestre. Per aixo es molt important en la nostra vida cristiana fer de deixebles quan aprendem, quan agafam la paraula de Déu, quan agafam l'evangeli. Una parroquia te vida quan la Paraula de Déu es la qui guia totalment aquella comunitat».


0 COMENTARIS