Mossèn Pere Cirer s'acomiada de Santa Eugènia després de 47 anys de servei pastoral


30 de setembre de 2021. 10:00h.

Abans de la celebració a Santa Eugenia, havia rebut també, el reconeixement dels seus feligresos de Biniali, d'on també, després de 35 anys de presència serà lliurat de les responsabilitats de rector.El qui ha estat rector del poble Santa Eugènia, en dues etapes de la seva vida i per espai 47 anys, mossèn Pere Cirer i Ferragut, arribat el temps d'una merescuda jubilació, s'acomiadà dels seus feligresos el passat dia 25 de setembre.
Aquest dia el temple parroquial s'omplí de gent per participar d'una viscuda celebració de l'Eucaristia en acció de gràcies per aquell prolífic ministeri pastoral. S'hi feu present una representació de la Corporació Municipal i famílies senceres del poble. La coral local animà el cant de la celebració, i el so de les xeremies i el repic de les campanes anunciaven a tot el poble que aquella jornada, més que de tristesa, volia ser d'agraïment a Déu per haver tingut un rector que "s'ha alegrat dels avanços dels seus feligresos, que ha plorat en els seus dies de desànim i que els ha acompanyat en el camí de tots". Aquell sentiment d'afecte, quedà rubricat amb les sentides paraules d'un dels regidors de l'Ajuntament i una forta ovació dels taujans posats dempeus.
Abans de que mossèn Pere emprengués el seu retorn al poble natal de Sencelles, a la plaça veïna a l'església, un generós refresc ofert a tothom, esdevingué el punt d'intercanvi d'experiències viscudes, de sentiments inesborrables i d'un record que difícilment s'esvairà.

Abans de la celebració a Santa Eugenia, el mateix prevere que tants d'anys de servei ha aportat a l'Església, havia rebut també, el reconeixement dels seus feligresos de Biniali, d'on també, després de 35 anys de presència serà lliurat de les responsabilitats de rector.


0 COMENTARIS