Carta del Bisbe de Mallorca en relació a la campanya de solidaritat de tota l'església de Mallorca amb La Palma


30 de setembre de 2021. 13:00h.

Es dirigeix als rectors de les parròquies, responsables de santuaris i llocs de culte, directors dels col·legis de l'Església, i altres entitats eclesialsAls rectors de les parròquies, responsables de santuaris i llocs de culte, directors dels col·legis de l'Església, altres entitats eclesials i feels que vulgueu participar en aquest gest de solidaritat amb La Palma

Benvolguts i benvolgudes en el Senyor,

Fa setmanes que les notícies i les informacions que ens arriben d'aqueixa illa germana de les Canàries, La Palma, no deixen d'inquietar-nos davant la problemàtica que pateixen per la destrucció progressiva d'habitatges, camps de conreu, edificis i èxode de famílies que han perdut les seves llars i han quedat sense res, havent viscut el dolor d'haver d'abandonar la casa en pocs minuts i perdre totes les pertinences. Una desgràcia que ens toca el cor i interpel·la la nostra voluntat i capacitat de ser solidaris amb les més de sis mil persones que l'estan patint en aquets moments.

Per aquest motiu i havent estat en contacte en distintes ocasions amb el bisbe de Tenerife, Mons. Bernardo Álvarez, he pensat i ho hem consensuat amb els Consells episcopal i assessor, organitzar una col·lecta extraordinària a la nostra diòcesi de Mallorca a favor de la nostra germana de Tenerife, perquè pugui fer arribar a l'illa de la Palma el que aquí hàgim pogut recollir. És una col·lecta totalment voluntària, ja que també hi ha moltes altres necessitats, tant de la nostra Església local com universal, però que en aquests moments presenta per urgència una prioritat. Suggeresc que aquesta col·lecta es dugui a terme dins el mes d'octubre i sigui entregada al Bisbat, el qual a través de Càritas diocesana, la farà arribar al seu destí.

Ja sabeu que, des del primer moment, posats en contacte amb el bisbe i Càritas Tenerife, vam publicar un número de compte per a qualsevol donatiu que es volgués fer, gest de generositat que, junt amb el que es recollirà, vull agrair en nom de la nostra Església de Mallorca i de l'Església germana de Tenerife que ho rebrà. Moltes, moltíssimes gràcies!

Amb tot el meu afecte i benedicció,
Sebastià Taltavull Anglada
Bisbe de Mallorca


0 COMENTARIS