Mn. Baltasar Morell va fer l'entrada oficial com a nou rector de les parròquies d'Artà i Cala Millor


03 de octubre de 2021. 10:00h.

Mn. Morell també es fa càrrec de la rectories de Sant Pere, de la Colònia de Sant Pere; L'Assumpció de la Mare de Déu de S'Illot, i de l'església de Santa Maria, de Sa Coma.El passat diumenge, dia 3 d'octubre, va fer la seva presa de possesió Mn. Baltasar Morell, com a nou rector de les parròquies de La Transfiguració del Senyor d'Artà i Nostra Senyora dels Àngels, de Cala Millor, en una eucaristia solemne que va ser presidida pel Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull.

Durant l'homilia, el Bisbe es dirigí a Mn. Morell: "La parròquia no és un edifici, la parròquia és l'església entre les cases, com la defineix el Papa Francesc. L'església dins de cada casa, per això en cada casa nostra, està la presència de tota l'església. El rector ha d'atendre les diferents realitats. La missió que el Senyor ens dóna a tots, no sols al Papa, aneu predicar i donar exemple, però arribar a tot no pot fer-ho només, per això el rector és l'animador de la comunitat i el que la presideix, però necessita de tots, del laïcat, que és l'encarregat de fer present el Regne de Déu.
I va prosseguir amb les següents paraules: "La missió d'un rector és crear i mantenir la unitat dels feligresos que acudeixen a la parròquia". Amb les paraules del Papa Francesc "El pastor moltes vegades haurà d'anar davant del ramat i guiar-lo, altres vegades haurà d'estar en el centre del ramat i viure el que el ramat viu i altres darrere, perquè el ramat té olfacte i mentre el pastor recull als endarrerits".

A més de les parròquies d'Artà i Cala Millor, Mn. Morell també es fa càrrec de la rectories de Sant Pere, de la Colònia de Sant Pere; L'Assumpció de la Mare de Déu, de S'Illot, i de l'església de Santa Maria, de Sa Coma.


0 COMENTARIS