Mn. Francesc Xavier Riutort va prendre possessió com a rector de la Parròquia de Santa Bàrbara, de Vilafranca de Bonany


11 de octubre de 2021. 12:00h.

L'eucaristia solemne va ser presidida pel Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull Anglada.Mn. Francesc Xavier Riutort Ortega va prendre possessió com a rector de la Parròquia de Santa Bàrbara, de Vilafranca de Bonany, diumenge passat dia 10 d'octubre. L'eucaristia solemne va ser presidida pel Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull Anglada.


En l'homilia, Mons. Sebastià Taltavull, es va dirigir al nou rector amb aquestes paraules: "La missió d'un rector és la de crear i mantenir la vitalitat evangèlica de tot un poble", postil·lant que "com a pastors hauran de crear i mantenir la unitat de tots pel bé dels altres, per a arribar a tanta gent a la qual poder fer el bé. Hem d'anar units, no podem anar cadascun pel seu compte. El pastor haurà de guiar, acompanyar, recollir els endarrerits i seguir el ramat, perquè el ramat té bon olfacte per a endevinar el camí."


Una celebració en la qual ha instat: "La parròquia és presència eclesial dins d'un territori. L'església a través de tots es fa present aquí, a Vilafranca. És un àmbit d'escolta de la Paraula de Déu, és un lloc de creixement de la vida cristiana i és un espai de diàleg, d'anunci i de caritat. I també un lloc per a la pregària, l'adoració i la celebració. Una comunitat de comunitats".


A més de Santa Bàrbara de Vilafranca de Bonany, Mn. Francesc Xavier Riutort va ser nomenat rector solidari de les parròquies de Sant Bartomeu, de Montuïri; Sant Pere i Sant Pau, d'Algaida; Sant Joan Baptista, de Sant Joan; Sant Cosme i Sant Damià, de Pina.


0 COMENTARIS