Presa de Possessió de Mn. Francesc Carmona com a rector de la Parròquia de Santa Eugènia


11 de octubre de 2021. 13:00h.

L'Eucaristia va ser presidida pel Bisbe Mons. Sebastià Taltavull el passat 9 d'octubre.Dissabte passat, 9 d'octubre, Mn. Francesc Carmona  Bancalero prenia possessió com a rector de la Parròquia de Santa Eugènia, succeint Mn. Pere Cirer Ferragut, que el passat dia 25 de setembre s'acomiadava de la que havia estat la seva parròquia i dels seus feligresos durant quaranta-set anys, en dues etapes, una vegada arribat el temps d'una merescuda jubilació. A l'Eucaristia presidida pel Bisbe Mons. Sebastià Taltavull, van acudir molts feligresos que van arribar a completar la major part de l'aforament.

En la seva homilia, Mons. Sebastià Taltavull, assenyalà que el relleu al capdavant d'una parròquia és sempre un dia important: "A partir d'ara la labor és estar amb tots, des que neixen fins que moren. Per tant, la vida del rector és la de lliurar-se totalment al poble, lliurar-se a tots. I no sols pensant en els que venen a missa. Un rector té responsabilitat sobre tota la gent, encara que siguin no creients o d'altres religions."

En la celebració també recordà al nou rector que "la seva funció és ser vincle de comunió de tota la realitat diversa que hi ha en una parròquia. Ha de ser qui impulsi la unitat de tots". Finalment va recordar que diumenge que ve comença el Sínode dels Bisbes en la nostra Diòcesi.

Mn. Francesc Carmona compaginarà la labor en aquesta parròquia amb el seu treball com a delegat de Pastoral de la Salut i com a capellà de l'Hospital Universitari de Son Espases.


0 COMENTARIS