Celebració de Sant Alonso Rodriguez a Palma


02 de novembre de 2021. 10:00h.

Com cada any, el 31 d'octubre a l'església del Col·legi de Monti-sionCom cada any, el 31 d'octubre l'església del Col·legi de Monti-sion acollí la celebració de la festa de qui en va ser el porter durant 46 anys.

La família ignasiana de Mallorca, devots del sant, religioses de diverses congregacions participaren en l'Eucaristia que hi presidí el bisbe de Mallorca. A l'homilia, Mons. Sebastià Taltavull comentà que "celebrar la festa de Tots Sants, i en la mateixa festa d'un d'ells, sant Alonso Rodríguez, en commemoració de la seva mort, ens obre a la contemplació de la presència i de l'acció de Déu en les persones, en cadascun de nosaltres". El bisbe també destacà la "humilitat del germà Alonso que transformà en acollida, bondat, bon tracte. En cada un que entrava pel portal veia Jesucrist". Acabà l'homilia Mons. Taltavull afirmant que "la santedat de sant Alonso, l'havia encarnada en la seva vida des del principi amb l'oració. Hi troba la valentia i la disponibilitat en el servei, tal com deia ell mateix: "Ja venc, Senyor".

"Que la memòria de Sant Alonso Rodríguez revifi en nosaltres els desitjos d'una vida contemplativa en el servei apostòlic, discernida i alimentada en la comunitat dels amics en el Senyor cridats a aquesta mínima Companyia de Jesús", tal com afirmava el P. Arturo Sosa, prepòsit general, en la carta amb motiu del IV Centenari de Sant Alonso Rodríguez.


0 COMENTARIS