Eucaristia presidida pel Bisbe per totes les víctimes de la Covid i altres difunts


03 de novembre de 2021. 09:00h.

L'Església s'uní en oració, acompanyant en el dol tantes persones que s'han vist afectades per la terrible pèrdua dels seus éssers estimats.El dimarts 2 de novembre, dia dels feels difunts, se celebrà per segon any consecutiu una missa funeral pel repòs etern de les víctimes de la pandèmia de COVID-19 i de tots els difunts. Una eucaristia celebrada a la Seu, en la qual tota l'Església s'uní en oració, acompanyant en el dol tantes persones que s'han vist afectades per la terrible pèrdua dels seus éssers estimats.

L'any passat, la missa funeral es dugué a terme a finals de juliol, una vegada que la situació sanitària i les mesures de seguretat ho varen permetre. El 2020, a causa de l'estat d'alarma i el confinament consegüent, no es van poder celebrar ordinàriament les misses funeral de moltes persones. Per això, es va convidar especialment les famílies dels difunts per aquesta malaltia, més de 100, a qui se'ls reservà un lloc específic. Davant l'altar es representaren les 224 víctimes fins al moment a les Balears per aquesta pandèmia amb tants altres petits ciris encesos.

Enguany, d'igual manera el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, ha volgut celebrar aquesta eucaristia en sufragi de totes les víctimes de la pandèmia, un nombre que a dia d'avui segueix augmentant fins a arribar a les quasi mil.

A la seva homilia, Mons. Taltavull va incidir en el fet que "avui és un dia per a pregar, perquè la lectura cristiana des de Jesús i l'Evangeli ens vol donar forces, la força de l'esperança, el coratge del consol i l'ardor de la confiança". Així mateix va recordar les paraules de Jesús: "Jo som la resurrecció i la vida, els qui creuen en mi no moriran mai."

La celebració es va poder seguir en tot moment per streaming des de la Seu.


0 COMENTARIS