La Fundació La Sapiència entre els Premis Populars 2021


03 de novembre de 2021. 10:00h.

Es lliuraran dia 29 de novembreEn aquesta nova edició, en temps de recuperació de la pandèmia, es compleixen 42 anys dels premis de més trajectòria a les nostres illes. Xavier Bonet, director de COPE Balears, ha proclamat avui en directe a "La mañana en Baleares" els Premis Populars 2021.

Entre els reconeixements d'enguany, la Fundació La Sapiència, que rebrà el premi en una cerimònia presidida pel bisbe de Mallorca i el president de COPE.

Enguany es lliurarà un Premi Popular d'honor a Rafa Nadal, per haver transcendit el món de l'esport i ser un gran "ambaixador" de Mallorca i dels nostres millors valors en el món.

Els altres Premis Populars són: Joan Cardona, per tornar la glòria a la vela balear amb una medalla olímpica a Tòquio; Agromart: per reconèixer que l'èxit d'avui té les arrels en l'aportació dels avantpassats i la tradició de la pagesia mallorquina; Antoni Parera Fons: per conjugar el seu talent amb el de grans músics de tots els temps; Associació Adaa: per valorar i facilitar la missió dels acompanyants dels malalts quan la malaltia exigeix abandonar temporalment Mallorca.

L'entrega d'aquests reconeixements suposa un aplaudiment públic a persones i empreses que aconsegueixen encarnar grans valors de la identitat mallorquina i els mantenen en el temps. Els premiats d'enguany destaquen per la connexió del seu esforç i treball amb el dels nostres predecessors, reconeixent que a ells es deu l'agudesa de la seva visió.

Fundació La Sapiència

La Fundació Social La Sapiència neix el 1976 per a cobrir les necessitats de treballadors de l'hoteleria que en temporada baixa patien manca de recursos i habitatge. La iniciativa sorgí d'un grup de religiosos i laics que posaren l'entitat en mans del Bisbat de Mallorca. Amb el canvi dels temps, la Fundació ha estat un termòmetre per a detectar les necessitats que hi ha al carrer. Així, en col·laboració amb l'administració (IMAS), gestiona distintes cases d'acollida ("Casa de família", Ruberts, Es Molinar, Son Ribas); així com grups ocupacionals i d'inserció que, finançats per l'IMAS, s'ofereixen amb una bona qualitat i un bon cost a la finca de Binicanella. Alguns dels serveis són propis de la Fundació, com l'atenció a persones que no entren en el marc legal, o la contractació dels qui havent acabat un programa d'inserció no es troben a l'altura de les ofertes de feina del mercat.


0 COMENTARIS