Missa de Tots Sants a la basílica del Santuari de Lluc


03 de novembre de 2021. 17:00h.

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presidí l'eucaristia a la qual assistiren desenes de fidels.El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presidí la missa de la solemnitat de Tots Sants, el passat primer de novembre a la basílica del Santuari de Lluc, a la qual assistiren desenes de fidels.

En l'homilia, Mons. Sebastià Taltavull explicà com es fa un sant: "Sants ho som tots ja des del baptisme, però encara no ho som del tot; en la nostra vida ens anam purificant. Sant és que ens anam semblant cada vegada més a Jesús i a les qualitats que té Déu. En la santedat de Déu hem participat nosaltres". Per posar un exemple el bisbe rememorà la figura de sant Alonso Rodríguez, narrant la seva història d'humilitat i servei: "A vegades ens pensam que els sants són gent extraordinària, gent fora de sèrie, quan els sants han fet ben igual que qualsevol persona, dins una família, fent una feina, comptant amb amics, amb la realitat social d'on viu, però arribat un moment descobreix el que Déu vol d'ell".

El bisbe Taltavull acabà recordant quan el papa Francesc parlà dels sants de la porta del costat i de la nostra barriada: "Els nostres familiars, amics o coneguts que han estat bones persones, que han influït molt des de la seva senzillesa, encomanant la família i la societat, per això no hem de pensar només en els sants que l'Església canonitza, sinó també en els sants reals que tenim al nostre costat".


0 COMENTARIS