Mans unides celebra a Santa Catalina Thomàs de Palma les «24 hores per il·luminar el món»


15 de novembre de 2021. 10:00h.

Coincidint en aquest acte, els nins i nines de Catequesi i les seves famílies van participar activament a aquesta celebració.Mans Unides Mallorca va organitzar el dissabte 13 de novembre a la Parròquia de Santa Catalina Thomàs de Palma, a l'Eucaristia de les 19.30 h, les «24 hores per il·luminar el món». Coincidint en aquest acte, els nins i nines de Catequesi i les seves famílies van participar activament a aquesta celebració.

Després de l'homilia, el rector de la Parròquia, Mn. Ramon Lladó, va explicar el significat del gest «d'il·luminar el món» en l'encesa d'unes espelmes per un camí solidari amb milions de persones que viuen en la foscor de la fam.

Seguidament es va procedir a la lectura del Manifest «Encén la flama», per una voluntària de Mans Unides, mentre diferents infants de catequesi van encendre la seva espelma i la depositaren sobre l'altar, com a llums d'amor i compromís per eradicar la fam del món. Per acabar la celebració, la presidenta-delegada de Mans Unides, la Sra. Artigues, va explicar que qualsevol persona, en qualsevol lloc del món, podia sumar-se a aquesta acció i portar la seva llum a aquelles zones del món que encara sofreixen, fam, pobresa..., perquè no perdi ningú l'esperança. La manera de fer-ho era encendre una espelma, fer-li una fotografia i pujar-la a les xarxes socials juntament amb el hashtag «#EnciendeTuCompromiso», a fi de fer-ho visible internacionalment; la foto es podia fer a qualsevol indret. A la web de Mans Unides es veia un mapa virtual on s'apreciava l'efecte de com el món s'il·luminava de mica en mica.

Des de Mans Unides volen donar les gràcies a la Parròquia i al seu rector, per la seva col·laboració, com a tots els assistents i a totes aquelles persones que varen enviar les seves fotografies, ajudant a Il·luminar el món.


0 COMENTARIS