El Bisbe participa en l'audiència general amb el Papa Francesc a la ciutat del Vaticà


18 de novembre de 2021. 13:00h.

És a Roma amb motiu del Congrés "El Beat Ramon Llull: el personatge i la seva relació amb l'Islam"Mons. Sebastià Taltavull participà ahir a Roma en l'audiència general a l'Aula Pau VI (Sala Nervi) a la ciutat del Vaticà. A continuació, tingué l'ocasió de conversar amb el Sant Pare sobre la diòcesi de Mallorca i el Congrés "El Beat Ramon Llull: el personatge i la seva relació amb l'Islam" on hi participa el Bisbat de Mallorca.

A l'audiència general, el Papa Francesc inicià un nou cicle de catequesi dedicat a l'espòs de Maria i pare putatiu de Jesús. Sobre l'elecció de Betlem i Natzaret, explicà. "la perifèria i la marginalitat són preferides per Déu". i proposà una nova pregària a sant Josep: "Ajudau-nos a preferir allò que el món descarta".

Davant els més de 6.000 assistents, el Papa desitjà que "avui, de manera particular, voldria que el meu missatge arribi a tots els homes i dones que viuen a les perifèries més oblidades i que travessen situacions de marginalitat. Que sant Josep els protegeixi, i no s'oblidin d'acudir-hi en tot moment amb confiança i amor filial."

Mons. Taltavull intervindrà avui durant la inauguració del Congrés sobre el beat Ramon Llull, organitzat pel Pontifici Institut d'Estudis Àrabs i d'Islamística (PISAI) de Roma, l'Ateneu Universitari Sant Pacià i l'Escola Superior d'Estudis Medievals i Franciscans. L'hi acompanyen Mn. Gabriel Ramis, postulador de la causa de canonització del beat Ramon Llull, Mons. Jordi Gayà, professor de la Maioricensis Schola Lullistica i de l'Ateneu Universitari Sant Pacià, i Mn. Nadal Bernat, Vicari Judicial de la Diòcesi.


0 COMENTARIS