Tres-cents catequistes de Catalunya i les Illes Balears participen a les XIII Jornades de Formació a Montserrat


23 de novembre de 2021. 09:00h.

Es presenta la nova pàgina web del SIC sic-catequesi.catEls dies 19, 20 i 21 de novembre trenta catequistes de la nostra diòcesi han participat a les XIII Jornades Interdiocesanes de Formació per a Catequistes que organitza anualment el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC) i que enguany ha tingut com a escenari un lloc excepcional: el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat.

El nou projecte catequètic que el SIC vol oferir a les diòcesis amb el ferm propòsit d'anar renovant els mètodes i les maneres de fer de la catequesi actual i possibilitar així un veritable encontre amb el Senyor, ha estat el contingut fonamental d'aquestes jornades. En aquest sentit, es tracta d'una proposta que segueix una metodologia molt semblant a la Catequesi de Família que des de fa més de deu anys oferim a la nostra diòcesi i en la que el desvetllament en la fe, la iniciació a la pregària i la inclusió dels pares i mares en un itinerari de fe pensat específicament per a ells, en constitueixen alguns dels eixos fonamentals.

També s'ha presentat el nou web del SIC, un espai renovat que comptarà amb un accés per a subscriptors que els permetrà accedir a tots els nous materials catequètics, webinars de formació on-line, i molts més recursos.

La celebració de l'Eucaristia a la Basílica de la Mare de Déu presidida pel bisbe Agustí i amb la presència del bisbe president del SIC Mons. Antoni Vadell i del Pare Abat del Monestir, ha marcat el punt i final d'unes jornades, les primeres en temps de pandèmia, en les que ha quedat ben palès que no hi ha millor mètode catequètic que la pregària, ni res que pugui revolucionar més qualsevol activitat pastoral que un cor profundament enamorat de Jesucrist.


0 COMENTARIS