10 persones han completat el Curs d'Electricitat i Domòtica promogut per la Fundació Endesa i Càritas Mallorca


23 de novembre de 2021. 13:00h.

El curs està homologat amb el certificat de professionalitat de Nivell I del SOIBUn total de 10 persones han completat la formació "Operacions auxiliars de muntatge d'instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis" promogut per la Fundació Endesa i Càritas Mallorca , en coordinació i col·laboració amb la Fundació Patronat Obrer.

Precisament avui s'ha celebrat l'acte de clausura del curs , on els participants han rebut els diplomes acreditatius de la seva formació durant l'acte de cloenda a les instal·lacions de la companyia Endesa. L'acte ha comptat amb la participació del Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull ; Martí Ribas, director general d'Endesa a les Illes Balears;Gloria Juste, directora de projectes de la Fundación Endesa i Esther Romero, directora de Càritas Mallorca.

Aquesta és la desena edició del curs , i el setè any que està homologat amb el certificat de professionalitat i inscrit al catàleg estatal de qualificacions professionals, una qualificació que han aconseguit els 10 participants que han finalitzar amb èxit la formació.

L'acció formativa ha inclòs un total de 424 hores, amb l'objectiu de capacitar professional i socialment als alumnes que hi han participat.

Les hores de formació s'han distribuït de la següent manera:
· 300 hores teòriques de continguts específics d'electricitat desenvolupades a la Fundació Patronat Obrer.
· 80 hores de pràctiques no laborals, en un total de 7 empreses que han estat Mia, S.L; Ingeman Instalaciones S.L; Instalaciones Eléctrica Miquel Àngel Ojeda S.L; Energía , Tècnica i Control SLU; Ingener i Aselma Instaladora .
· 44 hores de continguts transversals (Igualtat d'oportunitats i de gènere, Medi ambient, Competències digitals, Competències Laborals i Prevenció de riscs laborals).

Aquesta formació s'emmarca dins el programa d'acció per la inserció sociolaboral de Càritas Mallorca que contempla diverses iniciatives com en aquest cas les accions formatives en diferents àrees. L'any passat es varen desenvolupar un total de 12 cursos amb la participació de 131 persones i la col·laboració de 24 empreses amb les pràctiques no laborals que complementen la formació dels cursos.


0 COMENTARIS