Desè aniversari de la donació d'obres a l'Immaculat Cor de Maria


25 de novembre de 2021. 10:00h.

L'acte de commemoració del desè aniversari de l'entrega de les obres dels artistes Euphrosyne Doxiadis i Rafael Mahdavi fou presidit pel bisbe, Mons. Sebastià Taltavull.Dia 24 de novembre tingué lloc la commemoració del desè aniversari de l'entrega de les obres dels artistes Euphrosyne Doxiadis i Rafael Mahdavi. L'acte fou presidit pel bisbe, Mons. Sebastià Taltavull, en presència de diversos feligresos i del vicari episcopal de Patrimoni Històric i Cultural, Mn. Francesc Vicens; el president de l'Associació d'Amics del Patrimoni, Joan Guaita; el pare Ángel Garrido CM, de la parròquia de l'Immaculat Cor de Maria, i els mateixos creadors, que viatjaren a Mallorca per a l'ocasió.

L'enorme tríptic que corona l'espai central sota el títol de L'Anyell és obra de l'artista grega Euphrosyne Doxiadis, i les obres de l'artista mexicà Rafael Mahdavi estan separades i pengen a tots dos costats de l'entrada al temple, davant el tríptic, es titulen Pau a la Terra i les seves dimensions són de 4 metres d'alt per 3,5 d'ample.

Mons. Taltavull agraí la seva donació i visita, deu anys després, a l'Illa i a la parròquia de l'Immaculat Cor de Maria, on les seves obres continuaran decorant i custodiant el dit temple palmesà.


0 COMENTARIS