about

LA FONT DE L’ACTUALITAT ECLESIAL A MALLORCA

Agència Balèria és un servei d’informació catòlica. Realitza i distribueix cada dia noticies em format text o àudio en català i castellà sobre la vida de l’Església i sobre els esdeveniments socials i culturals que tenen a veure directament amb la vida dels catòlics a Mallorca.

Ofereix un servei completament gratuït als mitjans de comunicació i particulars, per tal que les notícies sobre l’Església siguin accessibles a tots els qui ho desitgin. Balèria és una plataforma digital en la qual tots poden compartir les seves experiències i activitats, perquè l’essència de l’agència és donar veu a totes les realitats eclesials de la nostra illa.

Com neix el projecte?
L’objectiu és respondre a les necessitats de creixement de la comunitat catòlica de tot el món, a través dels nous mitjans. Aquest repte ha estat assumit per la Secretaria de Comunicació del Bisbat de Mallorca.

Per què Internet?
El repte de l’Agència Balèria parteix de la idea d’una comunicació que crea comunió. Avui el canal de distribució privilegiat és Internet, tant per a les televisions com per als usuaris. Internet permet facilitat d’accés i possibilitat de compartir la pròpia experiència i la professionalitat.

COM EM PUC INSCRIURE? AGÈNCIA BALÈRIA A LA TEVA BÚSTIA

Ja et pots inscriure al servei de notícies de l’Agència Balèria. Podràs estar al corrent de les activitats del Bisbe de Mallorca i dels principals esdeveniments de l’Església a Mallorca.

El servei és completament gratuït.